Moestuin-meeting

‘Zo’n tuin lijkt ons ook wel wat!’ Vorig weekeind zaten we aan een grote picknicktafel in de zon met Casa Calor-leden en geïnteresseerden. Een setting die laat zien hoe wij willen wonen: met een groep mensen aan tafel in een grote tuin die van ons allemaal is.

Aan de picknicktafel bij De Moestuin, want daar hadden we afgesproken, hielden we onze tweede informatiebijeenkomst over onze wooncoöperatie. Acht geïnteresseerden, jong en oud, vertelden we over het ontstaan van Casa Calor en onze woondroom. Daarna wisselden we ervaringen uit en dronken we een borrel.

Ook een keer komen kennismaken met Casa Calor? Op zondagmiddag 7 juli organiseren we weer een bijeenkomst voor geïnteresseerden. Dit keer in de Spinozatuin in Utrecht-west. Meer info volgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *