Eerste info-bijeenkomst Casa Calor

Wat is dat eigenlijk, een wooncoöperatie? Is dat iets voor mij? Hoe lang duurt het voordat ik in Utrecht in zo’n project voor gemeenschappelijk wonen terecht kan? En wat is het verhaal van Casa Calor? Op deze en nog veel meer vragen gaven we vanmiddag antwoord bij Oproer in Utrecht, waar we een informatiebijeenkomst hielden voor geïnteresseerden.

Het was voor het eerst dat we zo’n bijeenkomst organiseerden. En dat gaan we vaker doen! We maakten kennis met elkaar, lieten weten wat een wooncoöperatie inhoudt en waar we naar op zoek zijn. Ook vertelden we over onze missie en over het lidmaatschap van Casa Calor. Na de bijeenkomst bleven verschillende mensen hangen bij onze nieuwjaarsborrel. Drie geïnteresseerden meldden zich direct na de bijeenkomst aan als lid van Casa Calor – en daar zijn we blij mee!

Kom ook kennismaken!

Ben je ook benieuwd naar onze wooncoöperatie? Kom dan naar de volgende informatiebijeenkomst! Die organiseren we op zondag 14 april om 14.00 uur bij De Moestuin in Utrecht.

Het Casa Calor-bestuur showt vol trots onze fonkelnieuwe rolbanner. Van links naar rechts: Niek Bevers, Steven van der Jagt en Olga Leever

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *