ALV Casa Calor 7 april

Op 7 april was het weer tijd voor onze jaarlijkse ALV. In een andere samenstelling dan vorig jaar, maar met minstens evenveel enthousiasme en inspiratie, kwamen we samen bij Olga thuis in Lunetten.

Het afgelopen jaar verlieten Connie, Frans en Annet Casa Calor. Maar we mochten met Wilma en Adri twee enthousiaste nieuwe leden verwelkomen. Nadat zij een warm welkom kregen, vertelden zij kort over zichzelf. Beiden gaven aan zich graag actief te willen inzetten voor onze wooncoöperatie.

Terugblik 2023

We blikten tevreden terug op het afgelopen jaar en wat we hebben gedaan en bereikt. Casa Calor is duidelijk in beeld gekomen bij de gemeente. Er is contact geweest met de Rabobank als voorzichtige oriëntatie op de financiering van onze droom. In 2024 zal dit contact een vervolg krijgen.

Verder hebben we een workshop ‘wooncoöperatie’ gevolgd en kennis gemaakt met andere initiatieven in Utrecht. We waren op een grote bijeenkomst van de gemeente in april en vertelden op de Cooplinkdag over ons initiatief.

Olga en Steven hebben de website zo aangepast dat deze beter past bij het Casa Calor van 2024. Het resultaat mag er zijn: we komen bovenaan in Google bij de zoekopdracht ‘wooncoöperatie Utrecht’. Sinds de site is opgefrist, hebben al meer dan 30 belangstellenden contact gezocht met ons!

Wat misschien het belangrijkste van alles is: we hebben wederom leuke en gezellige activiteiten ondernomen samen. Zo hebben we een gezellige picknick en fietstocht georganiseerd en natuurlijk waren daar de regelmatige borrels.

Vooruitblik 2024

In januari hadden we onze eerste info-bijeenkomst voor geïnteresseerden. Dit bleek een grote succesformule en we zullen dit vaker doen. Verder gaan we dit jaar contact leggen met een architect en zijn we betrokken bij de oprichting van een platform voor wooncoöperaties in Utrecht, in samenwerking met andere initiatieven, de gemeente en stichting !Woon.

Borrel en afscheid

Na de vergadering was het borreltijd. Oud-leden Frans en Annet waren hier ook bij aanwezig. We maakten van de gelegenheid gebruik om officieel afscheid van hen te nemen en hen in te zonnetje te zetten voor alles wat ze als ‘pionier’ hebben gedaan voor Casa Calor.

Interesse?

Info-bijeenkomst wooncoöperatie Casa Calor Utrecht

Ieder kwartaal organiseert Casa Calor een info-bijeenkomst voor geïnteresseerden. De eerstvolgende bijeenkomst is op 14 april. Op dit moment zitten we voor deze bijeenkomst aan het maximum aantal aanmeldingen. Later dit jaar hebben we wederom een bijeenkomst. Wanneer precies laten we snel weten via onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *